Βιβλιοπωλείο

Η Άγνωστη Καντάθ υλοποιήθηκε στο γνωστό μας σύμπαν το Νοέμβριο του 1994.

Ύστερα από περιπλανήσεις ατέλειωτων σκοτεινών αιώνων στις παγωμένες εσχατιές του πολυσύμπαντος, επέλεξε τη Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί και να θέσει σε λειτουργία τα σκοτεινά της σχέδια. Και η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία. Στην αρχή δεν ήταν παρά ένα μικρό, ασήμαντο μαγαζάκι στην οδό Δημητρίου Γούναρη, κάπου μεταξύ Καμάρας και Ροτόντας, με λίγα βιβλία αλλά μεγάλες φιλοδοξίες.
Οι μυημένοι όμως το αγκάλιασαν γιατί ήξεραν πως οι άνθρωποι της Καντάθ θα μετέρχονταν όλα τα μέσα, από την εφαρμογή της πιο εξεζητημένης τεχνολογίας μέχρι την επίκληση των πιο σκοτεινών δυνάμεων, για να αναζητήσουν τα βιβλία που τους ζητούσαν και να επεκτείνουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα.
Με αυτό το στόχο ύστερα από έξι χρόνια διακτινίστηκαν σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα στην οδό Αιμιλιανού Γρεβενών 6, πάροδο της Δημ. Γούναρη, εμπλούτισαν το περιεχόμενό του και άρχισαν να ασχολούνται με τις εκδόσεις.

Όσοι επιλέξουν να κάνουν το ταξίδι μέχρι την Άγνωστη Καντάθ μπορούν να βρουν βιβλία ελληνικά και ξενόγλωσσα Επιστημονικής Φαντασίας, Φαντασίας και Τρόμου, όπως επίσης και μια επιλογή τίτλων γενικότερης λογοτεχνίας, ημερολόγια, art albums, role playing games, διακοσμητικά αντικείμενα με δράκους, νεράιδες, ξωτικά και άλλα μυθικά πλάσματα.

0
0
Το καλάθι σας είναι άδειο!Επιστροφή στο κατάστημα