Οι Εκδόσεις μας: Φαντασία

Σειρά Riftwar

1982: Η αγγλική έκδοση του πρώτου βιβλίου –του θρυλικού Magician– μιας σειράς που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έπος. Δύο νεαροί μαθητευόμενοι, Μάγος ο ένας, πολεμιστής ο άλλος, ανδρώνονται μέσα σε έναν πόλεμο εναντίον ξένων δυνάμεων που μέσα από ένα ρήγμα εισέβαλαν στον κόσμο τους. Και, έχοντας πλέον διακριθεί στις τέχνες τους, μάχονται με τη βοήθεια Νάνων και Ξωτικών ένα αρχαίο Κακό που απειλεί τους πάντες με ολοκληρωτική καταστροφή.

Σειρά Serpentwar

Μια Σκοτεινή Βασίλισσα συγκεντρώνει έναν στρατό τεράτων και απειλεί τον κόσμο της Μιδκημίας. Μια ομάδα «απελπισμένων αντρών» αναλαμβάνουν μια αποστολή αυτοκτονίας. Αλλά, και όταν τη φέρουν εις πέρας, ο πόλεμος θα συνεχιστεί πιο άγριος καθώς άλλοι παίρνουν τα ηνία του επικίνδυνου στρατού. Παλαιοί και νέοι ήρωες πασχίζουν να εξασφαλίσουν μια αδύναμη ειρήνη.

Το Κονκλάβιο των Σκιών

Ένα αγόρι, μοναδικός επιζών από τη σφαγή του λαού του από τον τρομερό στρατό του Δούκα του Ολάσκο, ορκίζεται εκδίκηση. Για το σκοπό αυτό δέχεται να γίνει πράκτορας μιας μυστικής εταιρίας και να κατασκοπεύσει τον εχθρό του, και τον νεκρομάντη συνεργό του, μπαίνοντας στην υπηρεσία του. Για τον Δούκα, άνθρωπο πολυμήχανο και με σιδερένια θέληση, η μοίρα επιφυλάσσει πολλά…

Σειρά Darkwar

Το Κονκλάβιο των Σκιών επιστρατεύει νεαρούς μαθητευόμενους για να ξεδιαλύνουν μια συνωμοσία που φτάνει στα ανώτερα στρώματα της αριστοκρατίας του Κες εμπλέκοντας τα Νυχτογέρακα, μια φατρία ασσασίνων. Ο τρελός μάγος Λέσο Βάρεν σκορπάει τον όλεθρο στην Κελεβάν. Και μια επικίνδυνη αποστολή στον κόσμο των Ντασάτι κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να αποκαλυφθούν πληροφορίες γιʼ αυτή την τεράστια δύναμη που απειλεί δύο κόσμους.

Σειρά Demonwar

Μια πανίσχυρη φυλή ξωτικών είναι πεπεισμένη ότι η Μιδκημία είναι η από αιώνες χαμένη Πατρίδα τους. Καθώς η τεράστια αυτοκρατορία που έφτιαξαν σε έναν μακρινό γαλαξία πλήττεται από ορδές δαιμόνων και ελάχιστοι έχουν απομείνει ζωντανοί, έρχονται να διεκδικήσουν αλαζονικά τον κόσμο του Παγκ. Ο Παγκ και το Κονκλάβιο καλούνται να τους αντιμετωπίσουν… εκτός κι αν ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι αυτοί, αλλά η Δαιμονική Λεγεώνα που ίσως τους καταδιώξει μέχρι τη Μιδκημία.

Εκτός Σειράς

0
0
Το καλάθι σας είναι άδειο!Επιστροφή στο κατάστημα